Desembre a l’Ateneu Llibertari de Reus

DESEMBRE 2014

- Dijous 4: “This is England” 19h  Sinopsis: Durant les vacances d’estiu de l’any 1983, Shaun, un nen solitari que el seu pare ha mort a la guerra de Les Malvines, i és adoptat per un grup de cap rapats. Amb els seus nous amics, Shaun descobreix les festes, el seu primer amor i les botes Dr. Martins. Un dels seus amics és Combo, un skin racista que acaba de sortir de la presó.

- Dimarts 9: “Ciutat Morta” 19h  Sinopsis: Un treball d’investigació videogràfica que pretén donar a conèixer la veritat sobre el cas 4F, un dels casos de corrupció policial més greus que s’han destapat a Barcelona.

- Dijous 18: “La vida de Brian” 19h  Sinopsis: Brian neix en un pessebre de Betlem el mateix dia que Jesucrist. Un cúmul de desgraciats equívocs li faran portar una vida paral·lela a la del vertader Fill de Déu. Les seves poques llums i l’ambient de decadència i caos absolut en que es veu immersa la Galilea d’aquells dies, el faran viure en mans de la seva mare, una feminista revolucionaria, i del mateix Poncio Pilatos, la pròpia versió del calvari.

Divendres 19 ”Freestyle Sessions” 20h