Actuació de Xavi Eruga al vermut del Despertaferro

6 desembre 2014
12:30to14:30

Aquest dissabte 6 de desembre a 2/4 d’1 del migdia a la Taverna del Casal Despertaferro, es celebrarà un nou concert en el marc del cicle “Ara és l’hora del vermut!”, que comptarà amb l’actuació del cantautor XAVIERUGA.

Xavi Eruga fa pop… però també fa folk, o tot plegat sense gairebé adonar-se. Ell canta en català per convicció, perquè és així com pensa i com veu el món i, de fet, les seves cançons no serien el mateix sense els jocs de paraules, rodolins i cacofonies amb què s’hi va trobant mentre rumia i que després fa servir en les seves composicions. Xavi Eruga empra una narrativa original i quotidiana, que no vol dir casolana, però potser si que té tendència a la ruralitat… Vigileu la llista de cançons del seu àlbum, Ruralitats i Pop Contemporani al mateix pack.