Presentació de la Crida Constituent a Tarragona

4 desembre 2014
20:00to22:00

Aquest dijous, 4 de desembre, a les 20 h, al Casal Popular Sageta de Foc (C. de la Nau, 11, Tarragona), tindrà lloc la presentació de la Crida Constituent, a càrrec de Jordi Martí Font, mestre, escriptor, sindicalista i militant de la CUP de Tarragona.

«Aquest 9N vam votar de forma simbòlica i reivindicativa, sense obeir les prohibicions i les amenaces de l’estat espanyol i del Tribunal Constitucional i sense que el govern hagi fet cas a la voluntat popular que reclamava el dret a decidir de forma legítima, desobedient i vinculant.

»Som conscients que aquesta proposta no és cap novetat, sinó més aviat la concreció lògica dels processos de transformació política i democràtica que ja s’estan duent a terme arreu del territori a nivell municipal i que miren de donar resposta a les diverses crisis i al fracàs de la socialdemocràcia.

»Per tot això, fem una crida a tots els agents, espais, partits i persones que avui s’hagin sentit interpel·lats, a treballar conjuntament, sense exclusions, amb generositat i sobre les bases d’un mètode democràtic, i a convocar una primera Assemblea que constitueixi l’espai per començar a articular i fer possible aquesta candidatura que estem reclamant i que ens ha de permetre avançar cap a la ruptura constituent.»