Tercer aniversari del Casal Carrasclet!

6 desembre 2014
23:30to23:59

Ara ja fa tres hiverns d’aquell desembre de 2011 que el jovent del Priorat, a Falset, va tornar alçar la bandera del lluitador antiborbònic Pere Joan Barceló, natural de Capçanes i conegut com Carrasclet. Fa tres anys que el Col·lectiu Independentista del Priorat i l’Assemblea de Joves del Priorat van posar en marxa el Casal Pere Joan Barceló Carrasclet, al carrer Salvador Estrem 14 de Falset, amb l’objectiu d’esdevenir el centre comarcal de tots els moviments socials i culturals de l’Esquerra Independentista del Priorat, i com l’evolució lògica de la feina feta aquells darrers anys per la gent que estava treballant, tan dins del CIP com en d’altres col•lectius de la comarca. I la multitud d’actes, xerrades, festes, sopars, tallers i altres activitats realitzades des d’ençà en són bon testimoni.

El proper dissabte 6 de desembre ho volen celebrar amb un concert, a la Sala Polivalent dels Guiamets, a 4€ l’entrada. A quarts de dotze començarà PD Ieia, seguit dels Pirat’s Sound Sistema, més tard PD Doctor Muerte i PD Jaguar.