A les aules i al carrer: combatem totes les violències masclistes!

24 novembre 2014
9:30to11:30
25 novembre 2014
12:00to14:00

En motiu del 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere, el Sepc Urv organitza un seguit d’actes per tal de combatre la violència de gènere en els centres educatius i de visibilitzar la diada a la universitat.

El dia 24 de novembre, a les 9.30h, Esmorzar feminista al pati del Campus Catalunya de la URV.

I el dia 25 de novembre, durant tot el matí paradeta per tal que les dones puguin expressar si s’han sentit agredides a la nostra universitat. A les 12h Concentració al pati del Campus Catalunya i llegida de manifest. Tot seguit recital d’un poema de Maria Mercè Marçal. I a les 12.30h Taller d’empoderament femení al pati del Campus.

Per la tarda, el Bloc Anticapitalista ha convocat una manifestació “El patriarcat i el capitalisme són violències de gènere” a les 19.30h a l’estàtua dels despullats de Tarragona.

Tags: , ,