Autobús a la manifestació a Lleida per aturar el Consorci Sanitari

El #29N inundem Lleida: La nostra salut no pot ser el seu negoci! Manifestació per aturar el Consorci Sanitari, a les 18h Manifestació a la plaça Ricard Vinyes de Lleida. I des de Tarragona  s’organitza un autobús per anar-hi.

Impedim que la Generalitat i el seu president aprovin el consorci sanitari que volen imposar a les comarques de Ponent i del Pirineu. Aturem el consorci que encamina una sanitat pública més privada, menys transparent i menys democràtica. Exigim-los que no donin l’esquena als 38.575 lleidatans i lleidatanes que en un més i mig van oposar-s’hi.

Defensem una sanitat 100% pública, sotmesa plenament al dret públic i al control parlamentari, úniques garanties de poder avançar cap a la plena titularitat, universalitat, gratuïtat i respecte als treballadors.

Cal sortir al carrer. El 29N. A les 18h Manifestació a la plaça Ricard Vinyes. Prèviament dos columnes recorreran la ciutat, sortint de l’Arnau de Vilanova i del Campus de Cappont de la UdL a les 17:30h. T’esperem. Inundem Lleida.

La salut no pot ser el seu negoci!

Aturem el Consorci!

Tags: