Trobada a Tarragona: Organitzem-nos contra la Violència de Gènere

18 novembre 2014
18:00to20:00

 Demà dimarts 18, a les 18h al local de CGT Tarragona, plaça Imperial Tàrraco, ddifici 2, 3ª planta (Antiga Facultat de Lletres), el Grup de Gènere de la CGT organitza la trobada: Organitzem-nos contra la Violència de Gènere. L’acte esta pensat per a: treballadors i treballadores de serveis d’atenció a la dona, educació, sanitat, serveis socials o qualsevol persona que estigui interessada.

 42 dones han estat assassinades en tot l’estat espanyol fins a octubre d’aquest any, 1.298 violacions i més de 13.000 denuncies per agressions sexuals durant 2013. Les dades són contundents però no en tenim prou amb les estadístiques, la violència de gènere engloba molts altres tipus d’agressions que no estan quantificades.

L’intent frustrat de reforma de la llei de l’avortament, la publicitat que presenta un estereotip de dona submisa o cosificada, les retallades en serveis d’atenció a la dona, el menyspreu pel treball domèstic i reproductiu, els impediments per conciliar la vida professional i familiar, etc.

Per tot això, creiem que es necessari obrir un espai de debat, crear noves xarxes de suport, veure quines son les necessitats detectades pels col•lectius que treballen més directament amb les dones, poder parlar de la violència des d’una visió més global.

En el context dels actes pel 25N i amb aquesta intenció, us convidem a acompanyar-nos en aquesta trobada. Sense tots i totes vosaltres no serà possible.

Us hi esperem!

Tags: ,