Botifarrada contra la corrupció! a Tarragona

15 novembre 2014
21:00to23:00

Aquest dissabte 15 de novembre al Casal Popular Sageta de Foc, a partir de les 21h.

Com sabeu, la CUP de Tarragona ha fet de la lluita contra la corrupció un dels seus eixos de treball principals al llarg dels darrers dos anys. Algunes causes han tirat endavant, d’altres han topat amb murs difícils de franquejar i d’altres restem a l’espera de saber notícies. Entre d’altres que no hem pogut fer públic encara, el que haureu vist a la premsa són els casos d’INIPRO, FCC i la Xarxa Santa Tecla, per ordre cronològic.

El cas és que a la nostra assemblea no li falten ganes ni coratge, però sí que necessitem que ens ajudeu a finançar aquesta costosa tasca. Us convidem, doncs, a que vingueu a sopar al Casal Popular i a banda de quedar ben atipades, estareu fent una ajuda a la causa!