Cicle de conferències “El col·lapse energètic del Capitalisme”

20 novembre 2014
18:30to20:30
24 novembre 2014
18:30to20:30
27 novembre 2014
18:30to20:30
1 desembre 2014
18:30to20:30

Des d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF) i CGT, durant el pròxim mes, realitzarem un cicle de conferències impartit per experts que analitzaran en profunditat el sistema energètic actual i les seves possibilitats. Totes les xerrades es realitzaran al local de la CGT, plaça Imperial Tarraco 1, edifici 2, 3a planta. Sabem que vivim en en un sistema profundament desigual, guiat només per decisions econòmiques. La crisis que patim n’és una mostra, aquesta s’ha originat per diversos factors i un d’ells, sense dubtes, és la difícil situació energètica del món. Per això convidem a tota la ciutadania a un seguit de xerrades que reflexionaran sobre qüestions que no s’acostumen a escoltar gaire i és que impliquen obrir els ulls a una realitat molt crua i que ens aboca a un gran col·lapse.

La xerrada que obre el cicle serà dijous 20 de novembre a les 18;30h, a càrrec d’Antonio Garcia-Olivares, científic del CSIC i membre de l’Oil Crash Observatory, sota el títol Límits del creixement i post-capitalisme. La segona conferencia serà dilluns 24 de novembre a les 18;30h, a càrrec de Pedro Prieto, vicepresident de l’Associació per a l’Estudi dels Recursos Energètics (AEREN), titulada El limit de les modernes energies renovables.

El dijous 27 a les 18;30h, Energia i clima: claus per entendre el futur, a càrrec de Jordi Solé, científic del CSIC i membre de l’Oil Crash Observatory. I tancant el programa, dilluns 1 de desembre, a les 18;30h, debat obert sobre energia.

Tags: ,