A #CapgiremReus parlen de Drets Socials

13 novembre 2014
20:00to22:00

Aquest dijous 13, a les 20h al Casal de la dona de Reus, continuem amb el procés Entre totes tot! Capgirem Reus per debatre sobre la situació de la ciutat i posar les bases del programa electoral que presentarà la CUP a les eleccions municipals de maig de 2015. Aquest dijous, parlarem sobre drets socials.

Presentació

Igual com ja vam fer fa quatre anys, la CUP inicia un procés de participació ciutadana de debat i proposició, amb l’objectiu de definir el model de ciutat que volem construir i materialitzar-lo en la proposta de programa electoral que defensarà la CUP a les eleccions municipals de maig de 2015.

Aquest procés es dividirà en diferents sessions de debat temàtiques, obertes a la participació de tothom qui ho vulgui. A partir del treball realitzat pel grup de persones que participi en cadascuna d’aquestes sessions, es realitzarà un esborrany de programa que s’haurà de sotmetre a votació en una assemblea oberta que es realitzarà aproximadament al març de 2015.

El contingut d’aquest programa, elaborat mitjançant la participació de tots i totes, serà el document que fixarà les propostes al Ple de la CUP per al proper mandat 2015-2019.

Tags: ,