Xerrada sobre el procés Embat i la construcció de l’anarquisme social i organitzat

14 novembre 2014
20:00to22:00

La xerrada sobre el Procés Embat tindrà lloc el divendres 14 a les 20h a l’Ateneu Llibertari de Reus. El procés obert per la construcció efectiva de l’anarquisme social i organitzat pren el nom de Procés Embat, i es una xarxa de militants socials de tradició llibertària, que han engegat aquesta amb l’objectiu de buscar una via d’articulació d’una tendència social, organitzada i amb voluntat d’aportar, des d’una perspectiva llibertaria al desenvolupament del moviment popular i l’empoderament del poble per aconseguir una Catalunya sobirana mitjançant el desplegament del poder popular amb la major democràcia econòmica i la major democràcia política.

Procés Embat pretén edificar aquesta Tendència mitjançant el debat ampli entre els actius socials i sindicals del país, posant en qüestió les derives polítiques que portem aplicant les últimes dècades, per a una vegada diagnosticades les mancances, apuntar, entre tots les possibles solucions, col·locar-nos en una situació en la qual puguem impulsar els organismes necessaris per la nostra practica revolucionària diària i acompanyar als sectors populars i treballadors en les seves lluites, mantenint estratègies i recursos a curt, mitjà i llarg termini.