Presentació del Procés Embat a l’Ateneu Llibertari Alomà

15 novembre 2014
19:00to21:00

El dissabte 15 de novembre es fa la Presentació del Procés Embat, per la construcció de l’Anarquisme social i organitzat, a les  19h, al local de l’Ateneu Llibertari Alomà (Misser Sitges, 9. Part Alta – Tarragona).

Procés Embat és una xarxa de militants socials de tradició llibertària, que han engegat aquesta amb l’objectiu de buscar una via d’articulació d’una tendència social, organitzada i amb voluntat d’aportar, des d’una perspectiva llibertaria al desenvolupament del moviment popular i l’empoderament del poble per aconseguir una Catalunya sobirana mitjançant el desplegament del poder popular amb la major democràcia econòmica i la major democràcia política.

Procés Embat pretén edificar aquesta Tendència mitjançant el debat ampli entre els actius socials i sindicals del país, posant en qüestió les derives polítiques que portem aplicant les últimes dècades, per a una vegada diagnosticades les mancances, apuntar, entre tots les possibles solucions, col·locar-nos en una situació en la qual puguem impulsar els organismes necessaris per la nostra practica revolucionària diària i acompanyar als sectors populars i treballadors en les seves lluites, mantenint estratègies i recursos a curt, mitjà i llarg termini.

És per això que impulsarem fòrums i taules de debat sectorials amb la finalitat de fomentar aquest debat i posar en contacte a militants que donen la batalla en els mateixos fronts.