Concentració solidaria amb els imputats contra la corona

13 novembre 2014
8:30to11:30

Aquest dijous 13 de novembre, té lloc el judici contra un dels tres independentistes imputats per un presumpte delicte contra la corona al haver cremat una foto del rei Felip VI. És per això que demanem tota la solidaritat cap al company Marc assistint a la concentració de protesta davant de l’Audiència Provincial de Tarragona (Avinguda Lluís Companys), al costat de l’Institut Martí Franquès, a les 8.30h del matí.

Aquest és el comunicat que s’ha difós des de l’Esquerra Independentista;

El Regne d’Espanya segueix intacte. Els Mossos d’Esquadra, la força repressiva autòctona de Felip VI ideada per perseguir les forces armades de Miquelets comandades per Pere Joan Barceló, Carrasclet, al 1723 a les comarques del Camp, avui segueixen igualment reprimint el poble treballador català, al servei, entre d’altres, del seu descendent Felip VI.

Tres militants membres de diferents col·lectius i organitzacions de l’Esquerra Independentista de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, dos militants del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, SEPC; i un de l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista, ARRAN, han estat citats a declarar dimarts 29 de juliol, cosa que no han fet, a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del barri de Camp Clar de Tarragona. Se’ls imputa d’un presumpte delicte contra la corona i probablement se’ls citarà a l’Audiència Nacional, a la “capital del reino”. De moment no hi ha més detalls.

Des de l’Esquerra Independentista de Tarragona constatem que per molt que se’ns vengui el contrari hi ha dues nacions enfrontades, les dues catalanes: una, la burgesa, la que està al servei de Felip VI, la que desnona, retalla i enganya pel seu benefici privat, la que no declara impostos com en Pujol, la corrupte com en Millet, i una segona, enfrontada a mort a la primera, el poble treballador català. La nació treballadora pretenem superar la irracional monarquia invasora en comptes de pactar-hi, lluitem per la independència dels Països Catalans, no volem el TTIP, ni els immigrants tancats en CIEs, ni estar perseguides per avortar, el poble treballador català venim d’una vaga a Panrico i no som còmplices de la Unió Europea i l’OTAN que callen, perquè en surten beneficiats, dels genocidis contra els pobles palestí i ucraïnès.

La nostra solidaritat és pels i les que lluiten! On hi ha lluita hi ha repressió! On hi ha repressió hi ha solidaritat! La lluita és l’únic camí!

Demanem màxima assistència a la concentració per donar tota la nostra solidaritat i força al company Marc, ja que avui és ell, però demà podem ser qualsevol de nosaltres.

LA REPRESSIÓ NO ENS FARÀ CALLAR!