Acte final de campanya del 9N a Reus

7 novembre 2014
20:00to23:59

Aquest divendres a les 8 del vespre a la Sala Polivalent de La Palma, es durà a terme l’acte final de campanya del 9N a la capital del Baix Camp. El programa s’iniciarà amb un acte polític, en el qual hi participaran Marta Llorens (CUP Reus), Maria Plana (Som Països Catalans), Josep Manel Busqueta (CUP Bellpuig i Seminari Taifa) i David Fernàndez (Diputat CUP-AE), que serà amenitzat musicalment pel cantautor barceloní Jordi Montañez. En acabar, hi haurà un sopar popular i festa fins a la matinada, amb l’actuació de Dj Bartu (Reus) i Dj Kuru (Tarragona).

Amb aquest acte es clou un mes d’accions al carrer per tal de conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de desobeir l’Estat espanyol per exercir els drets democràtics. Unes accions, que continuaran el mateix dia de la votació davant de les possibles novetats que es puguin produir a l’hora que els reusencs i reusenques puguin exercir el seu dret a vot.

Tags: