Estrena a Reus del documental de la Platja Llarga

6 novembre 2014
17:00to19:00

Aquest dijous 6 de novembre a les 17h al teatre Bartrina  s’estrena a Reus el documental de La Platja Llarga,  dins la selecció oficial del Festival Memorimage. Hi haurà un col·loqui al final de la pel·lícula, amb la presència de la directora Ariadna Costa.  Aquesta producció 100% tarragonina, duta a terme gràcies a una  campanya de micromecenatge i al treball de l’equip de rodatge, ja ha guanyat el Premi Comunicació 2014 en la categoria d’Investigació i ha format part de la selecció oficial del festival Festiver i surrealidades, tots dos a Colòmbia, així com també a l’Euro-mediterranean Documentary market, Medimed, de Sitges.

I el proper dia 11 es podrà veure a Barcelona per primera vegada, ja que ha estat seleccionat al Festival internacional de cinema de medi ambient de la Ciutat Comtal.