La campanya d’esquerres pel sí-sí arriba a Reus

5 novembre 2014
19:30to21:30

En el marc d’aquesta campanya, dimecres dia 5 de novembre, es farà una xerrada al Centre Cívic Llevant amb Sergi Saladié, Joan Rosich, Toni Puig i Xavier Joanpere.

La campanya “d’esquerres pel sí-sí” impulsada per persones de diferents sensibilitats polítiques  ha arribat a Reus i tindrà com a acte central la xerrada que es farà el proper dimecres dia 5 de novembre a les 19:30h al Centre Cívic Llevant i en la què hi participaran com a ponents Joan Rosich (activista llibertari), Sergi Saladié (geògraf, professor de la URV), Toni Puig (sindicalista) i Xavier Joanpere (membre del Procés Constituent) per explicar cadascú d’ells des del seu àmbit quin model social i de país podria tindre el nou estat.

La campanya té per objectiu explicar les avantatges que plantejaria la independència de Catalunya des d’una perspectiva de justícia social. És per aquest motiu que persones a títol individual ja fa setmanes que estan recollint signatures per Reus i que van repartint informació de la campanya entre la ciutadania de Reus i entre els treballadors d’algunes empreses grans de la comarca en el seu lloc de treball. La campanya continuarà a peu de carrer i tindrà com a colofó l’acte del dia 5 de novembre, quatre dies abans del 9 de novembre, amb la intenció d’ajudar a convèncer que la independència seria beneficiós per a la classe treballadora del nostre país.

Tags: