Vermut solidari amb els acomiadats de Deamed a Torredembarra

25 octubre 2014
12:00to14:30

Aquest dissabte 25 d’octubre a les 12h Vermut-concert al Casal Popular Cua Roja a les 12h amb el Cantautor Farigola i el PD Karkinyoli en solidaritat amb els acomiadats per la empresa Deamed. Aquest és el tercer vermut roig solidari organitzat per la Coordinadora Obrera Sindical – el Camp per tal de recollir diners pels tres acomiadats de l’empresa DEAMED. El passat agost es va realitzar un al Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona, i al setembre un altre al Casal Popular Despertaferro! de Reus.

D’aquesta manera, pretenen crear una caixa de resistència que permeti sufragar les despeses de la demanda presentada als jutjats de Tarragona i les costes judicials. Des de la COS s’exigeix, a través d’aquesta demanda, la nul·litat de l’acomiadament dels tres treballadors, i per tant, la seva corresponent readmissió immediata.