Teresa Forcades i Manuel Delgado per la independència a Valls

27 octubre 2014
20:00to22:00

La xerrada-col·loqui serà dilluns 27 a les 20h al Convent del Carme i el públic hi podrà participar

L’esquerra Independentista de Valls celebra el dilluns 27 l’acte central de la campanya pel 9N: la xerrada-col·loqui “Sí-Sí per canviar-ho tot”, que comptarà amb la participació de la monja benedictina Teresa Forcades, del Procés Constituent, l’antropòleg Manuel Delgado, del Comitè Central del Partit dels Comunistes de Catalunya, i Gerard Nogués, regidor de la CUP de Valls.

L’acte tindrà lloc a les 20h al recentment restaurat i inaugurat Convent del Carme (Plaça del Carme) i comptarà amb tres moments: en primer lloc Gerard Nogués farà una introducció sobre la independència i la oportunitat que té el poble català de construir un nou país basat en la justícia social. Els convidats respondran tres preguntes sobre l’actualitat i la importància del 9N, els motius del Sí-Sí des de l’esquerra rupturista i la desobediència com a eina d’aquest procés emancipador.

En segon lloc, els ponents respondran les preguntes escrites que els assistents a l’acte hagin escrit durant la primera part. En tercer lloc, s’obrirà el debat entre els ponents i el participants.

L’acte serà emès en directe per internet.

CONVOCATÒRIA:

Xerrada-debat: “Sí-Sí per canviar-ho tot!”
Ponents: Teresa Forcades, Manuel Delgado i Gerard Nogués
Dia: dilluns 27 d’octubre del 2014
Lloc i hora: Convent del Carme (Plaça del Carme) a les 20h
Organitza: Esquerra Independentista de Valls (CUP, Casal Popular La Turba, Arran)