Correllengua 2014 a Tarragona

29 octubre 2014
19:00to21:00
30 octubre 2014
17:00to20:00
1 novembre 2014
19:00to23:59

Com cada any, des del Casal i l’AAVV Progressista de Torreforta, conjuntament amb diverses entitats de la ciutat, organitzen el Correllengua a Tarragona. Per tercer any consecutiu, seguiran al barri de Torreforta amb la ja tradicional cercavila, les actuacions musicals, els parlaments, les paradetes, la coca i la xocolata i un inflable.

 A banda de les activitats per a la canalla, hi haurà també dues xerrades sobre Maria Mercè Marçal, i sobre la llengua i la globalització al Casal Popular Sageta de Foc (c/de la Nau, 11); i el dissabte 1 de novembre clouran el Correllengua amb un sopar popular i la festa posterior a partir de mitjanit al carrer Enrajolat amb PD Franki Nero i PD Roe Green.

Què és el Correllengua?

El Correllengua és una iniciativa popular que se celebra anualment en els territoris de parla catalana, amb l’objectiu de mostrar la vitalitat de la llengua catalana i fomentar-ne l’ús social. Consisteix en la celebració d’activitats de caràcter lúdic, festiu, pedagògic i reivindicatiu a diversos pobles, barris o ciutats, donant lloc a múltiples Correllengües que comparteixen, com a element cohesionador, l’anomenat “Pas de la flama” i la lectura del manifest, que cada any s’encarrega a una figura de prestigi que s’hagi significat pel seu posicionament en defensa de la llengua i la cultura.