Xerrada antirepressiva sobre el cas Yassir El Younoussi

24 octubre 2014
19:00to21:00

El pròxim 24 d’octubre a les 19h Xerrada anti-repressiva: Justícia per a Yassir El Younoussi!  a l’Ateneu Llibertari Alomà (carrer Misser Sitges, 9, Part Alta, Tarragona).  Xerrada informativa sobre la mort de Yassir a les dependències dels mossos d’esquadra del Vendrell, a càrrec de membres del Grup de Suport Justícia x Yassir.

El 31 de juliol de l’any 2013, Yassir el Younoussi mor a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell. Va ser la primera mort sota custòdia policial d’aquell any a Catalunya, però no va ser fins al novembre, un mes després de la mort de Juan Andrés durant una actuació al barri barceloní del Raval, que el cas va començar a sortir a la llum pública. Són quasi cent eloqüents dies en què, com si no passés res, havíem seguit amb la nostra vida sense saber que a la comissaria del Baix Penedès havia mort un veí nostre. Cent dies consentint el silenci…