Presentació d’”Esquerres pel sí sí” a Cambrils

22 octubre 2014
20:00to21:30

El Casal Popular de Cambrils presenta la campanya “Esquerres pel si si” que han organitzat  i es durà a terme a la vila el dia 22 d’octubre a les 20 hores al Centre Cultural de Cambrils, ubicat al carrer Sant Plàcid, a càrrec dels ponentss Xavier Tolosana i Joan Carles Andreu.

“Esquerres pel si si” neix com a voluntat d’un seguit de col·lectius, entitats i persones amb l’objectiu de dur a terme una campanya a favor del Sí-Sí a la consulta per assolir la llibertat nacional i així inciar un procés constituent des de la base per a una República Catalana Independent que s’assenti sobre els principis de regeneració democràtica, la justicia social, el repartiment de la riquesa i el treball i la protecció dels drets socials i democràtics adquirits després de tantes lluites i esforç.

La movilització i autoorganització popular fruït del procés sobiranista i les lluites dels moviments socials permetran garantitzar aquest procés radicalment democràtic des de la base. És per això que tindrem “Esquerres pel si-si” a Cambrils i ens presentaran les seves propostes de treball per fer-ho possible.

Signen l’acte de presentació a Cambrils els següents col·lectius locals, comprometent-se amb els punts programàtics i manifest d’”Esquerres pel si-si”: Cambrils Actua, Procés Constituent, Esquerra Republicana, Iniciativa per Catalunya Verds i Avancem.