Assemblea oberta Reus per afrontar el 9N

L’ASSEMBLEA PREVISTA A TARRAGONA HA ESTAT SUSPESA PER L’ORGANITZACIÓ!

Igual com es va fer ahir a la matinada a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, avui a les 8 del vespre a la plaça del Mercadal de Reus, les organitzacions de l’Esquerra Independentista de la capital del Baix Camp han convocat a la ciutadania a participar en assemblees obertes, amb l’objectiu d’explicar la situació actual al voltant de la convocatòria de la Consulta i debatre sobre possibles propostes d’acció.

D’aquesta manera, pretenen aportar informació per trencar amb el mur de silenci de les reunions que han realitzat els partits “pro-consulta” i obrir la possibilitat a que la ciutadania pugui aportar les seves opinions. Alhora, les conclusions que es puguin extreure d’aquestes assemblees podran servir a les organitzacions per afrontar els debats sobre les possibles etapes que s’obren entorn a la Consulta, després de l’anunci realitzat aquest matí pel President de la Generalitat.