Èxit de la campanya de recollida d’aliments i material per la protectora

La campanya de recollida d’aliments i material per a la protectora d’animals de Tarragona que ha portat a terme l’Ateneu Llibertari de Reus durant les setmanes anteriors ha estat un èxit. L’ateneu agraeix a tothom que anònimament a posat el seu granet de sorra. S’han recollit més de 200KG de pinso, un munt de llaunes de menjar, joguines, material de neteja i desinfecció, pipetes, un munt de mantes i roba, diversos paquets de sorra per a gats, 2 casetes per a gossos….. Espereen que tota aquesta ajuda que es va recollir serveixi per dignificar i ajudar a tots els animals de la protectora. I recorden que a l’Ateneu Llibertari sempre estaran amb iniciatives per ajudar i donar suport a qualsevol col·lectiu que lluiti per la igualtat entre tots els éssers vius.