Assemblea general de l’Ateneu Llibertari Alomà

27 setembre 2014
17:00to20:00

A totes les persones de l’Ateneu, us convoquem a l’Assemblea General que celebrarem al local el proper 27 de setembre a les 17h.

Des del febrer del 2009 han passat i hem fet moltes coses, hem conviscut gent diversa. El blog és un bon recull de la nostra història. Hem sigut moltes a les assemblees i ara en som poques… però sempre hem anat cuinant els plats que volíem. I ho volem continuar fent!

Arrel de la Trobada Emocional del juny passat, dels canvis que es produeixen al nostre entorn i a nosaltres mateixes, vam veure la necessitat de fer un replantejament de l’Ateneu, de re-endreçar la cuina, elaborar altres menús, de buscar nous ingredients.

Per això volem que tot l’Ateneu, que som les sòcies, les que hem vingut als actes, a les accions, als sopars, les festes, les que sentim un vincle d’alguna manera o altra, etc. participeu d’aquesta assemblea. I en aquest cas quantes més siguem millor. Perquè volem explicar-vos-ho tot, sentir les vostres opinions, integrar propostes noves, i també augmentar la implicació de totes.

Ordre del dia:

  • Benvinguda amb te, cafè i pastes.
  • Explicació de la situació actual de l’Ateneu. Què hem fet.
  • Propostes i acords, explicació dels canvis.
  • Torn obert d’opinions, propostes, aportacions…

Ateneu Llibertari Alomà és espai obert, és espai d’aprenentatge propi, col·lectiu i recíproc, és espai de reunió, de trobada i de discussió, és espai de lluita, és espai per crear, és espai de companyia, de plaer, és espai de debat, espai per menjar i beure a gust, és espai per observar, per sentir, és espai d’acció, espai per sentir força, espai per construir-nos i construir a la mida, és espai assembleari i autogestionari, espai cultural,poètic, és espai crític, antimilitarista, antipatriarcal, antisistema, anarquista.

Això de l’Ateneu… és moltes coses i més que en serà si ho volem fer possible. Com més serem… més farem!