Les torxes enceten els actes de l’11 a Reus

Aquest vespre s’ha realitzat a Reus la 6a Marxa de Torxes, la qual s’ha desenvolupat també a diferents poblacions d’arreu del Principat al llarg d’aquesta setmana. Com ja es tradicional, la marxa ha arrencat del Casal Despertaferro, seu dels col·lectius de l’Esquerra Independentista de la ciutat que l’organitzen.

Després de passar per diferents carrers cèntrics de la ciutat, la marxa que ha comptat amb la participació d’unes dues-centes persones ha finalitzat a la plaça del Baluard, on l’Ajuntament ubicà fa uns anys una placa en homenatge als reusencs morts per la llibertat. En arribar-hi, s’ha format un semicercle i un portaveu de les organitzacions convocants ha llegit el manifest de l’Esquerra Independentista de la Diada.

Després de realitzar l’ofrena florals, s’ha cantat a capella Els Segadors i s’ha animat als concentrats a participar dels actes previstos per demà, 11 de Setembre, a la capital del Baix Camp. Des del matí amb la concentració a la plaça del Mercadal a la manifestació de l’Esquerra Independentista del Camp, que com ja és tradicional, sortirà a 2/4 de 8 del vespre des del Mercat Central, i per primer cop, acabarà davant de l’Ajuntament a la plaça del Mercadal.