Poesia palestina al Paraules per la Pau de setembre

7 setembre 2014
12:00to14:30

Aquest diumenge, 7 de setembre, la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau enceta el nou curs mantenint la seva cita mensual amb la ciutadania al Paraules per la Pau, l’esdeveniment que cada primer diumenge de mes ocupa la plaça de la Font de Tarragona per crear un espai antimilitarista de participació i art contra la presència de vaixells de guerra al port de la ciutat i per un món sense violència.

Com venim fent des de fa 14 anys, la cita tindrà lloc a les 12 hores i servirà per difondre el butlletí informatiu de la Coordinadora i comentar les novetats de l’actualitat antimilitarista.

En aquesta ocasió, viatjarem a Palestina amb una selecció de l’obra de Mahmud Darwish, un dels més grans poetes àrabs contemporanis i un autor conegut com el poeta de la diàspora i la resistència palestines. Durant el recital, escoltarem la banda sonora del documental “Checkpoing Rock”, un film ple d’emoció i d’esperança dirigit per Javier Corcuera i Fermin Muguruza arran d’un viatge amb què van recórrer Gaza i els seus voltants entrevistant músics, homes i dones, que desenvolupen el seu treball artístic en condicions de pura supervivència.