Actes populars i participatius per la Diada Nacional a Tarragona

11 setembre 2014
9:00to16:30
La Coordinadora 11 de setembre de Tarragona, que aplega més de 30 entitats de la ciutat, es proposa cada any muntar una Diada popular i participativa a la ciutat. Aquesta nova edició, com cada any, ompliran el matí d’activitats lúdiques, culturals i reividicatives en una jornada que titulada “300 anys després. Seguim, seguirem. Països Catalans”. A més de la fira d’entitats, l’esmorzar popular, les activitats per a la canalla, la cercavila amb correfoc, els parlaments, l’actuació castellera i el dinar popular, enguany hi ha com a novetat la cursa de sacs d’avellana per a petits i grans.

 A continuació, l’horari de la Diada 2014:

  • 9:00 Ja podeu començar a visitar la fira d’entitats al Carrer Merceria.
  • 10:00h: Tret d’inici, benvinguda i esmorzar popular a la Plaça de les Cols.
  • 10:30h: Inici dels jocs i danses per la canalla a la Plaça del Fòrum.
  • 10:30 Inici de les activitats de la cursa de sacs a la Plaça de les Cols.
  • 11:00-11:30h: Inici del correfoc i cercavila des de la Plaça de les Cols que acabarà a la Plaça del Fòrum.
  • 12:00h: Parlaments (Joan Pons de l’Assemblea “Aturem BCN World” i Irene Jaume del Comitè de suport a la vaga de docents de les Illes) i cant coral a la Plaça de les Cols (Cant dels Segadors i altres himnes).
  • 12.30h: Actuació castellera al Pla de la Seu organitzada per l’Ajuntament de Tarragona
  • 14:30h (quan acabi la jornada castellera): Dinar popular a la Plaça del Fòrum.