Marxa de Torxes per la Independència i sopar popular a Riudoms

10 setembre 2014
21:00to23:59

Aquest 10 de setembre, abans de la 3a Marxa de Torxes per la Independència de Riudoms, el Casal Popular “La Calderera” organitza el Sopar Popular per la Diada a la Plaça de l’Om. Després del sopar, sortirem en cercavila cap al Parc de Sant Antoni per iniciar la Marxa.

El sopar serà una amanida de productes ecològics, embotits de Riudoms, pa amb tomàca, síndira, vi i aigua. Les inscripcions les podeu fer mitjançant el correu electrònic: casalpopularlacalderera[a]gmail.com o bé al telèfon 676730948 (whatsapp). El preu és de 5 € fins el dilluns dia 8, a partir del dimarts dia 9, el preu serà de 7 €, així que no espereu a l’últim dia i reserveu.

A les 23:30h des del Parc de Sant Antoni s’iniciarà la tercera Marxa de Torxes per la Independència, i despres es portarà a terme una ofrena foral a la casa pairal dels Germans Nebot, una actuació musical, lectura del manifest, inauguració de la placa dels Germans Nebot, i per finalitzar l’acte cant de l’himne nacional del país, els Segadors. (Venda de Torxes a Ca La Borrassa i a la paradeta informativa que tindrem a la tarda a la plaça de l’Església)