Reunió per la tercera edició de Versos lliures de carrer

4 setembre 2014
21:00to22:00

Aquest dijous dia 4 de setembre, a l’Ateneu Llibertari Alomà a les 21h, es durà a terme la primer reunió per preparar les properes 12h de la tercera edició de Versos Lliures de Carrer. Les dues edicions passades vam gaudir molt i ho volem repetir. Recordeu que hi pot participar qui vulgui, ja escrigui, reciti, llegeixi, balli, rapegi, interpreti, canti, cridi, somiï… o simplement li agradi crear aquest espai. Es necessita molta gent per tal que aquesta activitat, que l’únic que pretén és gaudir i reivindicar la poesia i la llibertat dins l’espai públic, sigui un gran èxit. I ho volem fer sense diners ni mercadeig…

Versos Lliures de Carrer

Una iniciativa promoguda per l’Ateneu Llibertari Alomà i diverses persones de la ciutat amb l’objectiu de reivindicar la cultura lliure i portar l’art i la poesia a l’espai públic. La tercera convocatòria de poesia itinerant arriba amb moltes ganes de portar recitals poètics sense pietat, durant 12 hores, pels carrers i places de la ciutat de Tarragona. A banda de poesia, l’any passat el programa contenia actuacions musicals, un taller d’il·lustració, menjar popular i altres sorpreses, sempre amb la possibilitat d’incorporar la participació espontània de qui es vulgui afegir durant la jornada, ja escrigui, reciti, dibuixi, balli, interpreti, canti, improvisi…