Assemblea de Tarragona del Procés Constituent amb Josep Maria Antentas

3 setembre 2014
19:00to21:00
El dimecres 3 de Setembre et convoquem a una nova Assemblea del Procés Constituent a Tarragona on contarem amb la presencia del Josep Maria Antentas (professor de sociologia de la UAB i membre de la Coordinadora del Procés Constituent) el qual farà en un primer punt de l’assemblea un anàlisi del context socio-polític actual. Després continuarem l’assemblea amb la resta de punts de l’ordre del dia a tractar com el tema del municipalisme a Tarragona, l’11 de Setembre, calendari mobilitzacions, informacions darrera coordinadora de Catalunya, reunió intercomarcal a Tortosa, etc. Us hi esperem a tots i totes.
Serà el proper dimecres 3 de setembre a les 19h al C\August nº21, entresol 1, de Tarragona. 

Tags: