Programació del setembre de l’Ateneu Llibertari de Reus

Com podeu veure hi ha alguna variació respecte a les programacions anteriors. El cine-fòrum el canviem als dijous per deixar pas els diumenges a les 17h la sala d’estudi i biblioteca. Tenim programades varies activitats de cafeta com son la exposició sobre Castells, Concerts acústics i una xerrada. Com sempre diem, entre totes fem possible l’Ateneu així que totes les aportacions i noves idees serán benvingudes.

 L’Ateneu

L’Ateneu Llibertari de Reus, és un espai social i cultural obert a la ciutadania on crear projectes comuns per cercar alternatives entre totes. Pretén ser un espai social i cultural obert a totes les persones interessades en crear un projecte col·lectiu per defensar els nostres drets davant dels cops frontals que rebem el dia a dia amb l’objectiu de construir alternatives reals entre totes davant del context actual de crisi social en que ens trobem. Un lloc de trobada d’idees, de debats, de formació, un lloc on iniciar campanyes d’agitació i denunciar els abusos que ens trobem a diari. Funcionem de manera assembleària i l’autogestió és la nostra força.