Comencen els actes de l’11 de setembre al Priorat

11 setembre 2014
10:30to13:30

Un any més ja s’acosta l’11 de setembre, i el Casal Carrasclet torna a organitzar els seus actes per aquesta diada, entre ells la que serà la tercera edició de la Marxa de Torxes pel casc antic de Falset el proper dimecres 3 de setembre i la ofrena floral de cada 11 de setembre al mati al monument dedicat al guerriller antiborbònic Pere Joan Barceló “Carrasclet”.

Aquest any també es fa la crida a participar tant a la V de Barcelona que serà a les 17:14 h organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, com a la Manifestació de Reus a les 19:30 h que cada any organitza l’Esquerra Independentista del Camp i sortirà del Mercat Central de la capital del Baix Camp.

DIMECRES 3 DE SETEMBRE 

20: 30 – 3a Marxa de Torxes pels carrers del casc antic de Falset des de la Quartera fins al Castell que comptarà amb l’actuació dels Grallers de Falset i les corals de la comarca

DIJOUS 11 DE SETEMBRE

10:30 h – Ofrena floral al M0nument del Carrasclet a Capçanes acompanyat de música, vermut i parlaments

17:14 h – V catalana a Barcelona

19:30 h – Manifestació des del Mercat Central de Reus amb el lema: “Sense desobediència no hi ha independència!”