Xavi Sarrià a la Conca per presentar la seva novel·la

22 agost 2014
19:30to21:30

El proper divendres dia 22 d’agost a dos quarts de vuit del vespre, el cantant d’Obrint Pas, Xavi Sarrià, serà a Vilaverd (Conca de Barberà), per presentar la seva novel·la “Totes les cançons parlen de tu”(Ed. Sembra Llibres). L’acte que es desenvoluparà al local social del municipi, servirà per presentar l’entitat Les Sorts Lliures, una entitat formada per joves del municipi que volen potenciar i promoure la comunicació i la cultura.

La novel·la arriba cinc anys més tard que el seu primer recull de relats, titual Històries del paradís (Bromera). El cantant ha estat treballant durant dos anys en la novel.la.

Xavi Sarrià, en algunes entrevistes defineix la novel.la així :”És la història d’un jove de la meua edat que torna a València a recordar l’any 1992, que li va canviar la vida. Parla d’endinsar-se en les ferides que se’ns obren quan som adolescents i d’aprendre a cicatritzar-les. Tot amb l’embolcall de la València dels anys noranta, que em permet fer el retrat una època i de les esperances i frustracions de diverses generacions. Jo vaig viure aquests anys com a adolescent i, per tant, és inevitable que la novel·la parle de fragments de les nostres vides, però sempre des de la llibertat que t’ofereix la ficció”. El músic i escriptor sempre ha estat escrivint cançons i històries, una activitat conjunta que segons ell “són dues cares de la mateixa moneda”.

L’acte serà una bona oportunitat per conèixer més profundament un dels cantants més importants del Països Catalans, en una vessant més desconeguda com és la d’escriptor.

Tags: