La 6a iMAGInada arriba carregada d’energia i ganes

Aquest any seran més de 70 actes que ompliran el Camp de Mart de Tarragona durant 4 dies.

Un espai que es transformarà del 14 al 17 d’agost i on podrem trobar diferents activitats per tots els públics com el mercadet d’artesania, espai fòrum, teràpies naturals, tallers, activitats infantils i familiars, concerts, sopars populars, vermuts…

Com a novetats destaca l’acte inaugural amb una mescla de teatre i pintura, els espectacles de carrer que ompliran cada racó del parc de diferents disciplines artístiques, la Fira d’entitats, les dues nits de “Sopars del Món” i els “Sopars Casolans” de diferents associacions de veïns.

La multitud de conferencies i tallers de l’espai fòrum, la tarda de visualització i sensibilització de persones amb discapacitat on hi col·laboren 2 entitats de la ciutat.

Per primer cop, “La iMAGInada” sortirà de la seva ubicació per fer una cercavila itinerant pels carrers de la Part Alta de la ciutat els dies 15 i 17. També, i per primer cop a Tarragona, el diumenge la “remullada de colors”. Durant aquesta festa, la gent es pinta i llença pols de colors. Una festa formada íntegrament per voluntaris/es i amb la participació de més de 50 entitats, associacions, grups, particulars…

La iMAGInada

La ImagiNADA està conformada per un grup de persones amb la necessitat de recuperar l’activitat col·lectiva i directa al carrer. Entenen que l’espai públic és de totes i tots i el nostre dret a utilitzar-lo de la manera que creiem és completament legítima. Pensen que s’ha de fer ús dels pocs espais que queden a la ciutat de Tarragona que serveixen per a reunir-hi gent, sense la necessitat d’haver de pagar per seure a la terrassa d’un bar. Els carrers no només estan fets per a caminar, per a comprar…, també hi són per somiar, viure i riure.

Volen estar i reivindicar el carrer com un espai social i polític, perquè és en aquest que la gent ens trobem. Volen un carrer lliure i respectuós per a tothom. Per tant, amb aquesta festa volen reivindicar, un cop més, el carrer com a propi de totes i tots on veiem que cada vegada és més difícil fer alguna cosa que no sigui circular i comprar! I cada dia sembla que això ho tinguem més difícil!