Vermut roig solidari amb els acomiadats a Deadmed

10 agost 2014
12:00
La Coordinadora Obrera Sindical (COS), amb la col·laboració del Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona, ha organitzat el primer d’un seguit de vermuts solidaris, per tal de recaptar fons per fer front al suport jurídic als tres afiliat del sindicat acomiadats per l’empresa Deamed.

D’aquesta manera, pretenen crear una caixa de resistència que permeti sufragar les despeses de la demanda presentada als jutjats de Tarragona i les costes judicials. Des de la COS s’exigeix, a través d’aquesta demanda, la nul·litat de l’acomiadament dels tres treballadors, i per tant, la seva corresponent readmissió immediata.

Tanmateix, un cop resolta aquesta situació, també es planteja d’exigir via judicial el deute que l’empresa té amb aquests tres treballadors, així com activar la secció sindical a l’empresa per resoldre els principals greuges que aquests tres treballadors, i la resta de companys, patien durant el desenvolupament de la seva tasca.