Llums i paraules en memòria d’Hiroshima i en solidaritat amb el poble de Gaza

3 agost 2014
12:00

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau convoca al Paraules per la Pau que tindrà lloc aquest diumenge, 3 d’agost, a les 12 hores, a la plaça de la Font de Tarragona. La concentració que fan cada primer diumenge de mes per la desmilitarització del món i per la resolució noviolenta dels conflictes estarà especialment dedicada a expressar la indignació pel genocidi que està perpetrant l’exèrcit d’ocupació israelià a la Franja de Gaza contra la població civil palestina.

A més de recordar l’apartheid i el genocidi d’ara mateix a Gaza, i de mostrar la solidaritat amb el poble palestí, com és habitual al mes d’agost, aquest diumenge rememoraran els bombardejos atòmics a les ciutats d’Hiroshima i Nagashaki que van tenir lloc els dies 6 i 9 d’agost de 1945, amb un taller de fanalets de paper que omplirem de missatges de pau.

Per acompanyar l’acte, gaudiran d’una performance dedicada a Buenaventura Durruti.