Enviats del BBVA irrompen al CSOA Les Naus

El passat 24 de juliol el banc BBVA va contractar un vigilant de l’empresa Prosegur i un serraller per irrompre il·legalment al CSOA Les Naus de Torredembarra. Van entrar aprofitant que no hi havia ningú a l’espai i amb la intenció d’apropiar-se’n, van trencar els panys i van obrir totes les portes. A banda de violar diverses lleis per entrar sense cap tipus d’ordre judicial, van robar part del material utilitzat per les activitats del centre social.

Els ocupants del CSOA Les Naus han decidit continuar resistint i defensar l’espai alliberat amb tots els mitjans a l’abast per impedir que continuïn especulant i enriquint-se a costa dels qui menys tenen. Aquesta setmana, tots els matins hi ha jornades d’autogestió, solidaritat i ajuda al centre social, ubicat a la carretera d’Altafulla 87 de Torredembarra.