1a edició de les Barraques del Mamut a la Canonja

8 agost 2014
19:30to23:59
9 agost 2014
12:30to23:59

Ja les tenim aquí, després d’uns mesos de treball de la Coordinadora de Barraques del Mamut, amb totes les entitats que la conformen, arriba la 1a edició de les Barraques del Mamut, els dies divendres 8 i dissabte 9 d’agost a la Rambla 15 d’Abril de la Canonja. L’entrada és gratuïta!

Aquesta primera edició començarà divendres 8 d’agost a partir de les 19.30h, amb l’actuació de ball amb Crash Csh i concert amb LIL K & LIL JAPO. Cap a les 21h, Sopar electrònic amb Acmea La Canonja i concert de MARTINI HIGHERS & RYHIOP. I cap a les 23h concert amb El artriste i l’ Orquestra Mitjanit.

I dissabte 9 d’agost a partir de les 12.30h racó infantil amb l’inflable dels Colla Castellers Xiquets de Tarragona, seguidament, ball dels GEGANTS Bià i Esperança i Concert-vermut amb el grup de gralles i timbals dels Xiquets de Tarragona i els Grallers La Virolla. A les 21.45h obertura de portes amb la gresca, el foc i els tabals de la colla Diables de La Canonja. I desprès, rock en directe amb els grups Anarka i KORRUPCIÓN+IVA. I quan s’acosti la mitja nit, arriba el moment de… La Gossa Sorda i Kòdul!

Tags: