Xerrades del SAT i Súmate per la plena sobirania política i econòmica

19 juliol 2014
20:00to22:00
20 juliol 2014
12:00to14:00
19:00to21:00
21 juliol 2014
20:00to22:00
22 juliol 2014
20:00to22:00

Gira del Sindicato Andaluz de Trabajadores pel Camp, organitzada per la CUP, amb xerrades d’Andrés Bódalo del SAT per parlar de la situació política i social a Andalusia i del procés independentista català. La xerrades també comptaran amb la participació de Manuel Puerto, portaveu de Súmate.

El procés independentista des d’un punt de vista andalús i castellanoparlant

El Sindicato Andaluz de Trabajadores ha protagonitzat ocupacions de terres i “expropiacions” d’aliments i material escolar. Fundat el 2007 i en plena expansió, compta ja amb 25.000 afiliats. Es defineix com a anticapitalista i “nacionalista andalús”. Néstor Salvador ens explicarà perquè es manifesten obertament partidaris a la independència dels Països Catalans, des d’una perspectiva andalusa, de classe obrera i internacionalista.

Antonio Baños ens parlarà de la iniciativa “Súmate”, “formada por catalanes de lengua y cultura castellana/española que, por cuestiones familiares y/o de origen, hemos mantenido este patrimonio sin renunciar por ello a ser y formar parte activa de la comunidad nacional catalana. Súmate denuncia firmemente la destrucción del estado del bienestar y la política de ahogo social. Tenemos derecho a decidir qué futuro queremos y estamos convencidos que un estado propio va a beneficiar al conjunto de los catalanes.”

Xerrades al Camp

  • Dissabte 19 de juliol, 20h a la plaça de l’Abad Oliva de Reus
  • Diumenge 20 de juliol, a les 12h a la plaça de la Constitucio de Bonavista, Tarragona
  • Diumenge 20 de juliol,  a les 20h a Ca Cosme d’Alcover
  • Diumenge 20 de juliol, a les 19h a la plaça de les monges de Torredembarra
  • Dilluns 21 de juliol, 20h Auditori de Mas Miquel de Valls
  • Dimarts 22 de juliol a les 20h a l’Ateneu Popular la Mina (Raval, 55, la Canonja).