Vaga indefinida pels examinadors del permís de conduir

La secció sindical de la CGT a la Prefectura provincial de Trànsit de Tarragona, al costat d’altres seccions sindicals, ha convocat Vaga Indefinida a partir d’aquest dilluns 14 de juliol al col·lectiu d’examinadors per obtenir el permís de conduir en tota la província de Tarragona .

Els motius que han portat al col · lectiu a aquesta situació NO són ​​les millores econòmiques, sinó les millores del servei a la ciutadania i les condicions laborals dels treballadors, destacant les següents:

• Deficient comunicació i organització del treball del col · lectiu per part de la Direcció.

• Exigir el compliment de les normatives vigents per tots els agents (Direcció, Autoescoles, gestories, etc.)

• Que es condicionin les instal · lacions dels treballadors a les normatives de seguretat i salut.

• Condicionament adequat de les pistes d’examen.

Tags: ,