Cinquena escola feminista d’estiu per a dones

19 juliol 2014
10:00to18:00

El proper dissabte 19 de juliol es durà a terme la cinquena escola d’estiu per dones, aquest any centrada en el tema del dret al propi cos. Enguany, l’escola organitzada per l’assemblea feminista revolucionaria Cau de Llunes durarà una jornada, començarà a les 10 del matí i acabarà a les sis de la tarda, incloent el dinar i la pausa per esmorzar.

Començarem el dia parlant de la visió i la consciència del cos de les dones al llarg de la història, fent un passeig pels diversos períodes històrics i quina ha estat la consideració d’aquest cos des de la mirada de les dones i des de la mirada patriarcal i, més tard, gaudirem d’un taller que girarà entorn de la consciència del propi cos. Després de la pausa per dinar, parlarem sobre l’atac a la llibertat de les dones a decidir sobre el nostre propi cos amb la contrarreforma Gallardon, buscant també estratègies de desobediència i autoorganització per fer-hi front. I, per acabar amb la jornada, parlarem sobre l’autodefensa feminista, fent-nos conscients de la força simbòlica i física que pot tenir el nostre cos.

Serà un dia molt complet. El preu de l’inscripció és de 12 euros, i inclou dossier, esmorzar i dinar i les places són LIMITADES.