Acomiadats els companys de la nova secció sindical de la COS a Grup Europa Telecomunicacions

Dissabte van acomiadar els tres companys de la nova secció sindical de la COS a GRUP EUROPA TELECOMUNICACIONS DEAMED SL. L’acomiadament és una clara represàlia que vulnera la llibertat sindical, només dos dies després d’haver constituït la secció sindical. Empresa situada al polígon industrial de Constantí, dedicada a la instal.lació i gestió de sistemes de telecomunicacions i caixes fortes a diversos hotels de Port Aventura. Es prega la màxima difusió i solidaritat. Alerta per a possibles concentracions de protesta a partir de dilluns vinent.

Aquest dijous anunciavem el naixement de la secció sindical de la COS a GRUP EUROPA TELECOMUNICACIONS DEAMED S.L. Empresa que té contractats il·legalment la majoria de les seves treballadores amb contractes temporals però, a més a més, deu centenars d’hores extra als seus treballadors, i incompleix molts altres aspectes del conveni col·lectiu del sector, tals com l’impagament de dietes, no respectar el descans setmanal, o contractar segons categories laborals molt inferiors a les que realment s’exerceixen.

Una vegada més l’empresari instal·la els seus treballadors en la inseguretat, la precarietat i la dependència clientelar del patró, tot per estalviar-se uns quants euros i per poder acomiadar amb facilitat aquell que s’atreveixi a qüestionar les seves arbitrarietats. Des de la COS fan una crida a la solidaritat activa i a l’organització de la classe treballadora a cada centre de treball per no permetre condicions com la d’aquesta empresa.

 

Tags: