L’assemblea de Cambrils vol fora de l’ajuntament els corruptes

“Des de l’Assemblea de Cambrils denunciem i reprovem el robatori públic perpetrat pel Regidor d’Hisenda i tercer tinent d’alcalde l’Ajuntament de Cambrils, Ramon Llobet. Davant la corrupció dels responsables polítics no podem mirar cap un altre costat, hem de sortir al carrer i prendre la paraula per a diu PROU! La dignitat del Poble està per sobre dels entraments corruptes dels que fan de la Política una eina d’enriquiment personal. Igualment l’Assemblea de Cambrils considera que es tracta, també, d’un acte d’irresponsabilitat col·lectiva que afecta a tot l’equip de govern, donats els antecedents dels regidor d’Hisenda. La caiguda en desgràcia del que havia estat l’home fort del govern en la darrera reestructuració de govern ens fa pensar que la pèrdua de confiança prové del dimarts, tal i com va informar l’alcaldessa en la roda de premsa d’ahir. Igualment demanem a l’alcaldessa de Cambrils que faça públics els contractes amb l’empresa Efial, on el senyor Llobet era el responsable polític, per tal de sometre’ls a una auditoria ciutadana.

Des de l’Assemblea de Cambrils ens sumem a la convocatòria de concentració davant l’Ajuntament a les 20:30 h d’avui divendres i encoratgem la ciutadania a omplir la plaça de l’Ajuntament i demostrar el nostre rebuig davant d’aquest robatori.
Lladres i corruptes fora de la Política! Unitat Popular!”