Nova secció sindical de la COS en una empresa de telecomunicacions de Constantí

Neix la secció sindical de la COS a GRUP EUROPA TELECOMUNICACIONS DEAMED S.L., una empresa auxiliar dedicada a la venda, instal·lació i manteniment de xarxes de telecomunicacions i caixes fortes a diversos hotels de Port Aventura, entre d’altres activitats similars a tot l’Estat espanyol.

L’empresa té contractats il·legalment la majoria de les seves treballadores amb contractes temporals però, a més a més, deu centenars d’hores extra als seus treballadors, i incompleix molts altres aspectes del conveni col·lectiu del sector, tals com l’impagament de dietes, no respectar el descans setmanal, o contractar segons categories laborals molt inferiors a les que realment s’exerceixen.

Una vegada més l’empresari instal·la els seus treballadors en la inseguretat, la precarietat i la dependència clientelar del patró, tot per estalviar-se uns quants euros i per poder acomiadar amb facilitat aquell que s’atreveixi a qüestionar les seves arbitrarietats. Des de la COS fan  una crida a la solidaritat activa i a l’organització de la classe treballadora a cada centre de treball per no permetre condicions com la d’aquesta empresa.