Concentració de solidaritat amb Palestina

11 juliol 2014
19:00to20:00

Concentració de solidaritat amb el poble palestí i contra el genocidi perpetrat per l’Estat d’Israel, el divendres 11 de juliol a les 19h a la Plaça de la Font de Tarragona. Sota el lema “PALESTINA RESISTEIX! Concentració en suport al poble palestí” els moviments socials tarragonins, a travès de les xarxes socials, han convocat una concentració solidària divendres al vespre davant l’ajuntament de la ciutat.

Els convocants esperen que el màxim de persones acudeixin a la cita per mostrar la solidaritat amb el poble palestí i contra la beligerància de l’estat d’Israel. Volen denunciar l’onada de violència civil-militar i el castig col·lectiu que el règim israelià està aplicant contra la població palestina des del juny als Territoris Ocupats de Cisjordània i a Gaza, però també al Jerusalem Est ocupat i a dins d’Israel. A ciutats i pobles de tot el món es realitzaran també concentracions en defensa dels drets del poble palestí, en rebuig del Mur de l’Apartheid i a favor d’intensificar la campanya de de boicot (BDS) contra Israel.

Aturem el genocidi! Palestina resisteix! Sionisme és feixisme!

Tags: