Sant Salvador torna a tallar la N240 exigint millores al barri

Per tercer divendres consecutiu els veïns del tarragoní barri de Sant Salvador ha tallat la N240, des de la rotonda del camp de tir, per la N240 i fins a la rotonda de la gasolinera, amb una manifestació per questionar si formen o no formen part del municipi, i es queixen de la degradació de l’espai interblocs, la manca d’inversions al barri, el manteniment, els serveis socials, la convivència, per un pla integral de millora del barri, en contra que es derogui la llei de barris, per millorar el teixit comercial, impulsar els plans d’ocupació, que es duguin a terme accions eficaces per pal·liar les situacions d’extrema pobresa i per una política municipal més propera a les necessitats de les persones i menys als grans esdeveniments i grans obres com els Jocs del Mediterrani, el Banc d’Espanya, etc.

Aquest divendres, en acabar la manifestació, van realitzar una assemblea a la plaça de l’esglèsia, on van decidir fer una treva d’una setmana, la següent no es manifestaran. Demanaran una nova reunió amb representants de l’ajuntament per concretar els compromisos que van manifestar. Cal parlar d’inversions, de convivència i seguretat, de manca de manteniment i d’altres temes que posen al seu manifest. A bamda, tornaran a convocar una assemblea per abans del divendres dia 18 de juliol, on es decidirà, en funció de com hagin anat les converses, si continuem amb els talls a la N240.

Tags: