Paraules que segueixen a l’estiu

El diumenge 6 de juliol, a les 12 h, la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau va celebrar novament al Paraules per la Pau, la concentració de cada primer diumenge de mes contra la presència de vaixells de guerra al port de la ciutat i per un món sense exèrcits. Una vegada més, es va crear a la plaça de la Font de Tarragona un espai de participació i art, en aquesta ocasió amb el grup Sisanna, que amb la seva proposta de pop-rock va denúnciar les guerres, el militarisme i la violència estructural contra la majoria de persones del planeta.

A més, es va presentar el número 155 de la revista Paraules per la Pau, en què es parla del nou cap dels exèrcits espanyols, Felipe VI, i difonen un bocí de l’incipient moviment del No a la Guerra a Ucraïna en una carta d’un activista ucraïnès. També es va presentar la primera part de la història del MOC, el documental ‘Apuntando al corazón’ sobre el militarisme a Colòmbia i les col·laboracions habituals de la revista.