A la Canonja, fem-ho diferent!

12 juliol 2014
19:00to23:59

L’Ateneu Popular la Mina de La Canonja sempre ha estat un lloc d’aprenentatge col·lectiu, un lloc de trobada per parlar, debatre i construir sobre tot allò que ens afecta i ens envolta. És per aquest motiu que els diferents col·lectius organitzen aquest punt de trobada sobre la Unitat Popular, des de diferents perspectives i amb la presència de persones d’àmbits diferents.

Després de la taula rodona i del passi d’un curtmetratge hi haurà un sopar popular. Podreu comprar els tiquets del sopar a Cal Quimet (si no sou de la Canonja, envieu-nos un correu a ateneulamina[A]gmail.com per reservar-ne!) L’acte es clourà amb música en directe del jove cambrilenc Uri Otger. Animeu-vos a participar d’aquest esdeveniment. Per una Canonja ben viva!!!