La CUP demana la dimissió dels imputats a Torredembarra i convoca una manifestació

10 juliol 2014
19:00to20:00

La CUP de Torredembarra convoca una manifestació per tal d’exigir la dimissió de totes les imputades; l’alcalde i els regidors imputats en aquest cas de presumpte delicte contra l’administració pública. Serà el pròxim dijous 10 de juliol, a les 19h a la Plaça de les Monges de Torredembarra.

Fins ara, només José Oviedo (PP) ha renunciat a l’acta de regidor, la resta d’edils imputats segueixen sent regidors, malgrat que al govern només resten cinc membres, per l’ingrés en presó provisional de l’alcalde, Daniel Masagué, i la sortida del PP i el GIT de la junta de govern; integrada actualment per l’alcaldessa accidental, Francisca Felguera, i el regidor d’Hisenda, Santiago Ardèbol.