Protesta pel tancament de llits a l’hospital Joan XXIII

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, format per la CGT, Co.bas, la CUP i persones a títol individual,va dur a terme una acció preformativa, el passat dimarts 1 de juliol, a les 17h a les portes del Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. L’acció consistia en el muntatge d’un Hospital de campanya, amb camilla i llits, sota la carpa. Amb una de les pancartes que deia: “Vosaltres tanqueu llits, nosaltres en portem”.

El motiu d’aquesta acció, és denunciar el tancament de llits a l’Hospital, que amb la excusa de les vacances estivals del personal sanitàri, i amb la directriu de la Conselleria de Salut, es fa de forma sistemàtica, incrementant-se des de l’inicio de les retallades a l’any 2011, els períodes de tancament, i la pèrdua de llits convencionals. Aquesta acció, està emmarcada dins de la II Jornada de Lluita en Defensa de l’Hospital Universitari Joan XXIII que s’està duent a terme el 3 i 4 de juliol, i que començarà aquest dijous a les 17h amb una roda de premsa i diferents conferències i actes, que es desenvoluparan a llarg dels dos dies previstos.

 

 

 

 

 

Tags: